torstai 20. helmikuuta 2014

V

Heiheiiii! Tässä nyt tulee sitä lupaamaani juttua josta kerroin aiemmassa postauksessa!

Meikkihistoriaa minulta löytyy sellaisen 8 vuoden verran ja koko sen ajan olen himoinnut omaa makeup brush-settiä, sekä kunnon luomiväripalettia. Olen aina ollut erittäin pihi/tarkka rahankäyttäjä ja (melko rahatonkin) niin en ole raaskinut sen kummemmin itselleni mitään ostella.
Nyt kuitenkin monen vuoden jälkeen päätin että kyllä minä olen sen verran ansainnut. 
Joten ostin sitten tällaisia:Tämä setti sisältää kaikki tarvittavat blenderit, siveltimet yms. perus meikkiharrastelijalle ja hintakaan ei ole kovin kallis näin laadukkaista välineistä. Suosittelen kovasti!
(Anteeksi huonosti valaistut kuvat)
Tämä luomiväri paletti on aivan ihana. Pretty.fi'ssä vaihtoehtoina on kaksi samantyylistä palettia joista toinen sisältää pelkkiä matta luomivärejä ja toinen molempia. Otin siis sen jossa on molempia, että pääsisin toteuttamaan itseäni mahdollisimman monilla eri tyyleillä. Luomivärit ovat erittäin pigmenttisiä ja pysyvät hyvin. En saa tarpeekseni niistä! :D Tässä vielä kuvaa luomivärien pigmentistä kädelle laitettuna:


Ja sitten! Hieman kuvaa tältä viikolta kun päätin hieman leikkiä liilalla, violetilla, mustalla ja valkoisella luomivärillä, sekä minun superihanalla Charlie Chaplin tyylisellä hatulla! :DOlen aivan rakastunut ruskeiden piilareiden ja liilan silmämeikin yhdistelmään! Toivon vain että pääsisin pian värjäämään hiukseni niin voisin uudistaa itseäni muutenkin kuin silmämeikin avulla, mutta pidennyksiä pitää vielä odotella.....

Päätin tässä kirjoittamisen lomassa, että jatkan sisustus, ebay yms aiheista seuraavassa merkinnässä. Muuten tästä tulee aivan liian pitkä eikä kukaan jaksa sellaisia lukea :Dd

Mainitsen vielä kuitenkin uusimpia ihonhoitotuotteitani. Niinkuin alussa kerroin niin en ole kovin varakas joten kaikki meikkityylini, hiustyylini, vaatteeni ja kaikenlaiset kosmeettiset asiat hoituvat hyvin halvalla. Säästän pitkään jokaista ostosta varten ja joskus olen tehnyt luomivärityylejäni jopa H&M'n 2e alennusmeikeillä. Tämä ei välttämättä ole huono asia (eikä todellakaan hävettävä) koska voin näyttää kaikille samassa tilanteessa oleville että raha ei ole kaikki kaikessa!

Anyways, päivittäiseen ihonhoitooni kuuluu rasvaus, rasvaus ja rasvaus. Ihan millä tahansa (halvimmalla) rasvalla minkä olen löytänyt. Kärsin atooppisesta ihosta niin ihoni pitää päästä varpaisiin rasvata mieluiten useamman kerran päivässä. Kasvojeni pesuun käytän ihan perus käsisaippuaa, se toimii oikein hyvin minulle koska se tulee halvaksi ja se ei rasita ihoa jos muistaa vain rasvata kasvonsa jälkeenpäin (jopa parikin kertaa). 


Nyt kuitenkin apteekissa käydessäni bongasin alennuksesta kaksi kuivalle ja herkälle iholle -rasvaa joten päädyin ostamaan ne. Olen ollut erittäin tyytyväinen koska rasva ei jätä inhoittavaa fiilistä ja se imeytyy nopeasti. Yhteishintaa tuli kehoon ja naamaan käytettävään rasvaan 11 euroa. :)

Tässä kaikki tällä kertaa ja ensi merkinnässä sitten lisää kaikenlaista höpinää!


Ps. Poikaystäväni perheen koiraa ei ole vieläkään löytynyt niin kaikki Hyvinkäällä ja Hyvinkään lähellä asuvat silmät tarkkani pienen beigen/aprikoosin värisen poika villakoiran varalta. Saattaa hyvin piileskellä myös takapihoilla tai pihavajoissa, sekä talojen alla suojaa etsien. Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti