tiistai 18. helmikuuta 2014

IV: TÄRKEÄÄ!!

Hei kaikki! Nyt on ollut vähän esteitä tässä merkinnän aloittamisessa, koska olen nukkunut erittäin huonosti stressin yms takia ja siksi en ole jotenkin saanut ajatuksiani kasaan. 
Poikaystäväni perheen vanhin koira karkasi Nurmijärvellä toissapäivänä (16.2.) ja olemme kaikki huolissamme kun häntä ei ole vielä löydetty/saatu kiinni.
Jos vastaanne tulee mitään näköhavaintoja koirasta niin olisi hienoa, että ilmoittaisitte poikaystävälleni Topille (044 2636991) tai hänen isälleen Arille (044 2636995). Olisi todella tärkeää että jakaisitte tietoa kavereillenne, tutuille ja sukulaisille jotka asuvat Nurmijärven tai Hyvinkään alueella, että pitävät silmät auki. Kiitos!!

HUOM!!! Kadonnutta (arkaa) koiraa EI SAA kutsua/huudella nimellä tai millään muilla sanoilla!!!
Luokse kutsun pitää olla rauhallista ja mieluiten houkuttelemista ruualla tai esim juoksuisella narttukoiralla.


Kuvaa painamalla näette alkuperäisen ilmoituksen!!


Olin ajatellut kirjoittaa muutakin asiaa tähän mutta taidankin tehdä sen vaikka huomenna tai ylihuomenna, koska minulla ei ole tällä hetkellä fiiliksiä höpöttää niitä sun näitä kun koira on vielä kateissa.

Kerron seuraavassa postauksessa hieman makuuhuoneeni sisustuksesta. Sain ystäväni porukoiden pari vuotta vanhan jenkkisängyn niin makuuhuoneeni tarvitsi pientä "päivittämistä". Kuvia tulossa siis.
Kirjoittelen myös uusimmista kosmetiikkaa koskevista asioista, joissa kerron hieman uusista meikkaustyyli kokeiluistani ja siitä että löysin vihdoin rasvan naamalleni joka ei rasita atooppista ihoani. 
Ainiin! Vielä lisäksi esittelen hieman eBaystä tilaamaa tavaraa, joten kuvaspämmiä tulossa.

Kiitos ymmärryksestä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti