keskiviikko 26. helmikuuta 2014

VI


Hui kun on pitänyt kiirettä kaikenlaisten asioiden kanssa. Tuntuu siltä kuin päivässä ei olisi tarpeeksi tunteja.

Aloitin salilla käymisen eilen fysioterapeuttisella puolella kroonisen päänsäryn, selkäkipujen, skolioosin ja "yliliikkuevien" selkänikamien takia. Käyn myös maanantaisin ja keskiviikkoisin ystäväni kanssa lenkillä, joten luulen että kyllä kivut tulevaisuudessa helpottavat. Olen yllättynyt kuinka paljon oikeastaan pidän (taas) liikkumisesta ajatellen että olen ollut aika laiskalla päällä viimeiset pari vuotta. Jos ei siis luetella satunnaista tanssin harjoittelemista kotona ja koirien lenkitystä. Nuorempana joskus ala- ja yläasteella olin ihan hullu liikkuja, otin myös vapaavalinnaista liikuntaa tavallisten liikuntatuntien lisäksi. Muita liikunnanmuotoja oli tanssi, koirien lenkitys jne.

Kuitenkin, jokaisen pitkän päivän jälkeen on ihana päästä lepäilemään omaan makuuhuoneeseeni. Olen niin rakastunut uuteen sisustustyyliini makkarissa, se on jotenkin lämmin ja "aikuismainen" verrattuna siihen sekamelskaan joka vallitsi huoneessani viimeisen vuoden.
Parasta tosiaan yksin asuessa on se, että saa toteuttaa itseään kuinka haluaa.
Olen myös innostunut (ehkä hieman liikaakin) eBayn ihmeellisestä maailmasta. Ei se osteleminen ole edes se hauskin osuus vaan se kun pääsee kunnolla biddaamaan eli tekemään tarjouksia tuotteista vaikkei voittaisikaan.
Kieltämättä kyllä sieltä on jotai voitettukin halpaan hintaan ja siksi ostettu. Jokunen laukku, peruukki ja paita on tarttunut matkaan. 
Teen jonkun kunnon peruukkipostauksen tässä joku päivä jossa esittelen hieman erilaisia tyylejä!

eBayssä ehkä parasta on kuitenkin hintojen lisäksi se että myyjät siellä ovat todella sosiaalisia asiakkaidensa kanssa, hinnat ovat usein alhaisia, paketit tulevat lähimpään Postiin eikä tulliin. Myyjien kanssa voi myös sopia jos on jotain erityistä mielessä. Suomi kuitenkin on melko kallis maa niin tässä on hyvä vaihtoehto mistä hankkia tarvitsemansa. Ainut miinuspuoli on se, että pakettien saapumisessa menee yleensä pari viikkoa, joskus harvoin jopa kuukausi ja se, että eBayhin voi jäädä helposti koukkuun. Joten maltilla sinne sivulle!


Viisi laukkua on tullut eBaystä hommattua sen aikana kun olen ollut siellä "asiakkaana", koot vaihtelevat melko pienestä keskikokoiseen. Jokaisessa oli mukana olka- tai vaihtohihnat. Hintaa näillä on yhteensä 65 euroa. En voisi kuvitella saavani tolla hinnalla kuin yhden, max kaksi, laukkua Suomesta. Suosittelen siis kovasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti