sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

VII

Onpas ollu taas hurja viikonloppu takana. Tänään ihan vaan lepuuttelua että jaksaa sitten taas arkipäivinä olla ahkerana. Perjantaina 28. päivä oli isosiskoni synttärit ja hän täytti 24 vuotta. En voi uskoa että siskoni on niin "vanha" kun hän näyttää juuri ylä-asteen aloittaneelta.....♥

Eilen sitten vietettiin perinteiset kotipippalot Ylästössä Vantaalla poikaystäväni syntymäpäivän (13.2.) kunniaksi. Paikalla oli 14 ihmistä minut mukaan lukien ja meno oli mahtava! Itse en juonut kyllä koko iltana/yönä paljoa mitään kun ei hirveästi maistunut, mutta ei se hauskanpitoa estäny. Varsinkin kun minä ja pari ystävääni muutettiin Loop & NRJ tyylinen biisilista kpop kappaleisiin... Hah. 

Ystävien kanssa on kyllä paras tunne se kun kaikki ihanat ihmiset kokoontuu samaan tilaan ja pääsee kunnolla juttelemaan ja pitämään hauskaa. Siitä tunnistaa hyvät kaverit ja ystävät, että vaikka aikaa olisi mennyt kuukausia sitten viime näkemän niin juttu jatkuu aivan samanlaisena ja ei ole koskaan awkward -olo.
Tahtoisin lisätä kuvia näistä juhlista, mutta ikävä kyllä en tainnut ottaa kuin pari kämästä videota ja jos niitä kuvia löytyy ni ne on kyllä jonkun toisen puhelimessa..

Hiustyyli oli glam rock & pin-up ihme välimuotoa ja luomivärien kanssa olisin voinut mennä periaatteessa ohjaamaan liikennettä :DAiniin! Aloitin tässä tuon hiusvärin vaihtamisen jälleen kerran. 
IGhen laitoin kyllä kuvaa jo, mutta tänne tulee nyt vähän jälkijunassa. Tuntuu kuin minulla olisi ollut ruskeat hiukset jo vuoden vaikka ne ovat olleet ehkä n. 3 kuukautta. Yksi värinpoisto tehty ja en tiedä vielä mikä on seuraava liikkeeni, mutta hiustenvärjäilyssä olen aika spontaani!

Hiukseni ovat aika jännät. Värjään ne ehkä kerran kuukaudessa (esim juurikasvu) ja vaihdan hiusväriä aivan toiseen yleensä 3 kuukauden välein. Käytän myös suoristusrautaa ja pidennyksiä, sekä tupeeraan hiuksiani paljon. Silti edelleen kaiken tämän 11-12 vuoden kiduttamisen jälkeen hiuksissani ei näy mitään tuhoamisen merkkejä. Tämän vuoksi "Kohta sä oot kalju." ja"Onks sit kiva ku sul on hiukset ihan hamppua tai joudut käyttää peruukkia koko ajan?" -kommentit kismittävät vähän. Luulisi nyt että ihmiset ymmärtävät sen että kyllä minä omat hiukseni ja niiden kestävyyden tunnen kun olen niitä itse leikannut ja värjännyt 15 vuotiaasta asti.Väri on siis tällä hetkellä tuollainen perus ginger style. Ei se ole itseasiassa kauheen paha varsinkaan ruskeiden piilareiden kanssa!

Olen todella iloinen että minun blogini on otettu hyvin vastaan ja sillä on edes hieman lukijoita. Se rohkaisee minua jatkamaan ja toivottavasti saan jonkunlaisen tietyn kaavan kirjoittamiselleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti