lauantai 5. huhtikuuta 2014

XI

Oijoi teille on nyt luvassa kuvaspämmi! :D 
Hirveä kiire on ollut niin en ole tämän blogin ääressä kerennyt vartoakkaan, edes hetkeä, hah.
Aloittakaamme "ikävimmistä" asioista ja siirtykäämme iloisimpiin asteittain sitten loppua kohden.

Vanhempi kissani Niki, joka täyttää tänä kesänä 14, alkoi käyttäytyä oudosti jokunen viikko sitten. Hän on kauhea syöppöporsas, hirmuinen kehrääjäkone ja rakastava mammanpoika. Kun ruokahalu muuttui väsymykseksi ja alakuloisuudeksi otin asiakseni soittaa eläinlääkärille. Itse en omista autoa joten vein Nikin lähellä sijaitsevaan eläinlääkäriasema Valjakkoon. Koko eläinlääkäri ja sen työntekijt ovat aivan ihania, suosittelen kovasti!

My older cat had been acting really weird and down for some weeks before I took him to vet near by. 
He usually eats a lot, is a total mamma's boy and crazy purr-machine. So change in his behavior made alarms in my head ring.

http://www.valjakko.fi/
Kuitenkin, monien lääkärikäyntikertojen jälkeen päädyimme Helsingin Animagi Felinaan jossa eläinlääkäri Teija totesi että Nikin vasen kilpirauhaslohko on kasvanut niin suureksi, että se painaa Nikin ruokatorvea ja nielua ja jollei sitä leikata niin pahimmassa tapauksessa koko nielu halvaantua.

http://www.felina.fi/felina.aspx

Asiasta kukkaruukkuun; Niki leikattiin, kilpirauhanen oli kuulemma hyvin epänormaalin näköinen, iso ja musta. Nikillä oli myös jokin kasvaimen tyylinen leuan alapuolella ja sekin leikattiin pois samassa rytäkässä. Sitä tutkitaan vielä, että mikä mahtoi tasan tarkkaan olla kyseessä.
Nikin paraneminen on hyvin käynnissä, kiitos eläinlääkäri Teija jota eläinlääkäri Kaisa (Valjakosta) sanoi "euroopan parhaaksi kissaeläinlääkäriksi"!

After all the times we went to vetenary station near by (called Valjakko), they told us to go to Animagi Felina which is only-cat-vetenary station in Finland's capital city Helsinki. There doctor said that Niki had overgrown left thyroid which pressed his esophagus and throat so he couldn't eat. So it needed some surgical operation or in worst case Niki's throat would've been paralyzed once and for all. Under Niki's chin there was a possibly tumor which needed to be cut out too.

Tässä vähän kuvaa Nikin leikkausjäljestä ja upeasta punaisesta jumpsuitista! 
Mun komea rakas Paksutin ♥

Here is picture from the spot Niki had his surgical operations and here ia also his lovely red suit. 
My handsome and dear Paksu ♥


Seuraavaksi olikin vuorossa 21.3. vuoden täyttäny perheen pikku rinsessa Himustasia.
Sen kiima-ajat on jotain niin järkyttävää; huutoa päivin ja öin ja kova yritys karata pihalle etsimään kollikisuja. Jotenkin hölmönä satuin luulemaan että narttukissoilla on juoksut niinkuin narttukoirilla.... todellisuus olikin toinen. 
Kuitenkin vihdoin kaikkien tuskaisten päivien ja unettomien öiden jälkeen rauha on palannut kotiini ja prinsessa Himppa on rauhoittanut pakaransa ja äänihuulensa.
Kaunis tytynen omistaa myös nyt oman jumpsuitin leikkaushaavan paranemisen ajan. ♥

Next one in line was my 1 yo (21.3.) babygirl princess Himustasia (Hildi is her real name btw :D).
When she was in heat, it was indescribable horrible. I somehow though cats have their heat like female dogs but how horribly wrong I was......
Finally after all the nights and days her yelling and trying to get out of the house to find some tomcats; I got her sterilized. Now peace has come upon my home and Himppa has calmed her buttcheeks down.
My beautiful girl has her own jumpsuit now, just like Niki. ♥Olin alunperin ajatellut tekeväni postauksen kaikista mainitsemisen arvoisista asioista joita tämän ja viime merkinnän välissä on tapahtunut, mutta kirjoitan huomenna lisää. Väsymys vähän painaa.
Vielä mainitsen kuitenkin jostain erittäin jännittävästä asiasta: leikkausta leikkausten perään!

Minulla on ylihuomenna (ma) leikkaus Jorvissa Espoossa.
Leikkaus on periaatteessa rintojen pienennysleikkaus, mutta siihen sisältyy kaikenlaista muutakin yksityiskohtaa jotka pidän ihan vain itseni ja läheisten ihmisten välisenä asiana.
Leikkaus on jokaiselle todella yksityinen ja henkilökohtainen asia, joten kyllä tietenkin siitä tässä hieman kerron, mutta en ylitä mukavuusaluettani. :)

Syitä on monia joiden takia tähän leikkaukseen menen, mutta mainitaan tässä nyt vaikka selkäkivut, skolioosi, selkätulehdukset, liikunta, sopivien rintaliivien metsästys, rintojen paino, pukeutuminen, sekä muita henkilökohtaisempia syitä. En siis väitä omistavani mitään "Dolly Partoneita", mutta rintani ovat kuitenkin sen verran "massiiviset" että kärsin niistä fyysisesti ja olen epävarma niiden ulkonäöstä. 

Pääsin leikkausjonoon marraskuun 2013 lopussa ja nyt sain peruutusajan 7.4. vaikka alkuperäinen aika olisi  mennyt toukokuun ekoille viikoille. Puoli vuotta on virallinen ja laillinen maksimi odotusaika tälläisessä leikkausjonossa. Syy miksi jouduin näin pitkässä jonossa alunperin ollakkin oli se että menin kunnallisen kautta. Kävin Jorvissa tapaamisessa ja kirurgi oli sitä mieltä, että pääsen heidän kunnalliseen leikkausjonoonsa. Hintaa tälle hommalle tulee varmaan 100-200e. Siihen sisältyy kaksi erillistä leikkausta (joista toinen on luultavasti elokuussa), hoitopäivämaksut, poliklinikkamaksut ja asiakasmaksut.

There are way too much details in my finnish text above so I will write synopsis of it leaving most of the details out.
Day after tomorrow (which is next monday) I am going to my own surgical operation, which is actually plastic surgery. I'm going to breast reduction. There are many reasons why I'm doing it, but to list some; there are for example: my back pain, scoliosis, exercising, finding clothes, back inflammation. There are many other reasons too, but I think surgery is very personal and private thing, so even tho I don't mind sharing some of it's things with you people. I'm not going across my comfort zone. :)
I'm not saying I've as big boobs as Dolly Parton, but those are that big that they hurt me physically and I think they are very unattractive. 
So wish me luck guys for the surgery and let's hope everything goes well!

Vielä nassukuvaa viime viikolta!
Picture from last week!

Huomenna sitten lisää juttua! Kunnon postaustykitys päälle. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti