keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

XV

 Oh dear. On ollut hurjan hauskaa kun on vihdoin päässyt laittautumaan ja jopa astumaan ovesta ulos!
Olen näyttänyt hieman enemmän itseltäni ja olo on ollut parempi kun ei ole tarvinnut "väkisin" tuijotella peilistä meikittömiä kasvoja ja laittamattomia hiuksia. 
Ei meikittömässä naamassani periaatteessa mitään vikaa ole mutta tunnen oloni kotoisemmaksi kun pääsen ilmaisemaan itseäni meikin ja hiustenlaiton avulla.
Olen myös iloinen että omat hiukseni kasvavat kovaa vauhtia. Pidennyksillä saan kyllä tehtyä tyyliini sen ns. viimeisen silauksen.

Oh dear. It has been so much fun to finally get to do something with my looks and even step out of the door!
I've been looking more like myself and I have felt better while I don't have to "force" myself to look into mirror and see my makeup-less face and undone hair.
Not saying that there is something awfully wrong with my face without makeup, but I just feel more comfortable when I can express myself through makeup and hairstyling.
I am also very glas that my own hair is growing well. Tho with hair extensions I get to do that, so to speak, last touch on my style.


Anyway. Enhän minä oikeastaan ole ulkona paljoa käynyt, mutta pari kertaa veimme poikaystäväni kanssa kissat ulos kävelemään. Sen lisäksi kävin Myyrmäessä tapaamisessa eilen. Oli varmasti kanssamatkustajilla hauskaa katsella kun jokaisen töyssyn aikana nappaan rinnoista kiinni ettei leikkaushaavoihin satu. Haha.

Anyway. I haven't really been out _that_ much, but for couple times me and my boyfriend took cats out for a walk. I also went to Myyrmäki (which is an area in Vantaa) to take care of some stuff. I bet people who ride on bus with me were having fun because in every bump I had to hold my boobs so my surgical wounds wouldn't hurt. Haha.Ilma oli niin kaunis että oli pakko ottaa pari kuvaa ulkonakin. Oli hieman kiire vartioida kissoja niin kuvaukseen ei oikein saanut keskityttyä, mutta ehkä joku toinen päivä pääsen poseeramaan oikein kunnolla! En itseasiassa oikein viihdy kameran edessä mutta tässähän sitä tottuu. Tässä kuitenkin hieman lähikuvaa sen päiväisistä meikeistä.

Weather was so beautiful that I pretty much insisted to get couple photos taken outside. Tho we were kinda busy looking after Niki and Hildi so we didn't really have much time to focus, but maybe some other day I will pose a lot!
I actually don't like being in front of a camera but maybe I will get used to it in time. 
And here you have some close-ups of my makeup on that day.Päätin yhdistää tällä kertaa turkoosin ja kahdenlaista liilaa/violettia luomiväriä. Olin alunperin kyllä tekemässä turkoosi + smokey eye- meikkiä mutta muutinkin mieleni viime hetkellä ja tällaiseen lopputulokseen päädyin!
Ihan virkistävä käyttää sinertävää kun sitä ei tule kauhean useasti käytettyä, varsinkaan noin kirkasta.
Liila luomiväri taitaa kuulua lemppareihini kun sitä tungen nykyään niin kovasti jokaiseen lookkiin, hah.

Sitten tämä päivä: minulla oli alunperin ideana olla meikkaamatta, mutta päätin laittautua sittenkin sen kunniaksi kun ystäväni Stina tuli käymään luonani. Päivä oli kirkas ja lämmin niin päätin sitten laittaa lämpimiä värejä silmämeikkiinikin!

I decided to combine turquoise and two types of lila/violet eye shadows this time. I was actually going to do turquoise + smokey-eye makeup but in the last minute I made up my mind on lila/violet.
It was kinda refreshing to use that type of blue once in awhile because I don't actually use that much different shades of blue eye shadows.
I'm starting to think violet/lila eye shadow is one of my favorites because I keep putting it in every look of mine, hah.

And for today: first I thought I wouldn't do my makeup at all today, but I changed my mind because my friend Stina cae over. It was cheerfully bright and warm day so I based my eyemakeup on warm colors. 

 
 Valitsin väriteemaksi kirkkaan keltaisen ja lämpimän oranssin, pienellä vivahteella valkoista. 
Kulmakarvatkin päätin meikata punaisella ihan vain vaihtelun vuoksi!
Oli kyllä snadisti outoa olla noin vähillä eyelinereilla ja pienillä tekoripsillä mutta olin silti tyytyväinen meikkiini.

For color theme I chose bright yellow and warm orange with slight tint of white.
I also applied red on my eyebrows, just for some change!
It was a bit weird having so slight amount of eyeliner and so "short" fake lashes, but nevertheless I was happy with my makeup today!

Lovely beautiful Stina came to hang out at my place and cheer my day up ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti