sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

XXI

Ei viime viikon vaan sitä edellisen (31.) lauantaina pääsin juhlimaan parhaan ystäväni Eevan ja ystäväni, Topin pikkusiskon, Annin ylioppilasjuhlia! 
Onneksi itsellä on kaikki tuo jo takana vaikka vaikeaahan se oli, haha. 

Oli kova meno kun piti käydä molemmissa juhlissa samana päivänä (tietenkin), ja viime keskiviikkona kävin Helsingin yliopiston pääsykokeissa ja seuraavat pääsykokeet ovat Tampereen yliopistossa ensi tiistaina. 
Viime torstaina lähdimme Topin ja kissojen kanssa perheeni mökille Kaaville. Aika extempore reissu, mutta tuli paljon lapsuusmuistoja mieleen kun siellä on viimeksi kyläillyt ehkä kymmenen vuotta sitten.

On ollut kamala kiire ja on edelleen joten en oikein kerkeä päivittämään blogia (syystä jos toisesta), mutta kun palaan Tampereelta ja pääsykokeet on ohi lupaan olla ahkerampi!

Tässä kuitenkin hieman pärstä- ja asukuvaa viime viikolta :)

31st of last month I got to spend my best friend Eeva's and my friend Anni's (my boyfriend's little sister) graduation parties from high school. I'm glad that's all behind me even tho it took a lot of work from me, haha.

Both parties were on 31st of last month so me and my boyfriend had to run to both on the same day. Last wednesday I had entrance exam to Helsinki university and next entrance exam is at Tampere university on next tuesday! Also last weeks thursday to saturday I went to my family's summer cottage with Topi and my cats. I got to recall so many childhood memories because last time I went to Kaavi was like ten years ago.

I have been so busy and I'll still be, but after Tampere university's entrance exam I'll post more and I promise to be more active.

Here you have some face- and outfit photos from passed 8 days.


Yritin meikata itselleni mahdollisimman "tavallisen" juhlameikin jotta en olisi niin huomiota herättävä niinkuin yleensä, mutta toisaalta ehkä tuolla hiusvärillä on mahdotonta näyttää kovin "harmaalta", haha.
Käytin erisävyisiä ruskeita ja beigejä luomiini sekä kirkkaan punaista huulipunaa. Tietenkin myös tekoripset on must jos käytän ruskeita piilolinssejäni. 

I tried to do some light and "ordinary" party makeup so I wouldn't be so startling as usual, but on the other hand with this red haircolour it's kinda hard to look "grey", haha.
I used different shades of brown and beige and bright red lipstick. Of course fake lashes were must too because of my brown lenses.Olen aivan rakastunut huulipunaani sekä ulkonäöllisesti, että hinnan puolesta. Huulipunat ovat aina niin kamalan kalliita ettei minulla varsinkaan ole varaa tuhlailla sellaisiin.Teen tästä ja samaa sarjaa olevasta plum värisestä huulipunasta reviewin seuraavassa postauksessa!

Viime viikon sunnuntaina minulla oli kauhea hinku kokeilla hieman tummempaa meikkiä jossa käytin tummanliilaa ja mustaa luomiväriä sekä tumman luumun väristä huulipunaa. Oudoksuin hieman tätä tyyliä huulipunan takia, koska en ole tottunut käyttämään tummia huulipunia ja käytän muutenkin huulipunaa erittäin harvoin. Viime viikoilla mieleni on kuitenkin alkanut tehdä mieli kokeilla erilaisia tyylejä matchaten niitä erivärisiin huulipuniin.

I am so in love with my new lipstick just because of how they look and the prize was amazing. Lipsticks are usually so expensive that I could never afford them. I will do review about this bright red lipstick and plum color one on next post!

On 1st day of this month, which was sunday, I felt like doing something darker for my makeup of the day, so I used dark purple and black eyeshadows and dark plum colored lipstick. I was kinda weird using so dark color on my lips because I am so used to wear lighter colors or just not use lipstick at all, but for the past couple weeks I have had drive to try different styles of makeup looks matching different eyeshadows with different lipsticks.


Tässä pieni koostepakkaus viime viikon meikeistä! Niinkuin instagramissa kirjoitin: elämä on liian lyhyt että näyttäisi samalta joka päivä!

Here is collage about past 8 days makeup looks! Like I wrote in instagram: life is way too short to look same everyday.

2 kommenttia:

  1. Haluisin tilata elämäni ekat linssit, ilman vahvuuksia siis, efektit vaan. Kerrotko mulle vähän niitä basicsejä linsseistä ja niiden käytöstä? Sitä silmän kaarevuus-juttua oon miettiny että mistä tiedän minkä kaarevuinen mun silmä on, ellen halua käydä jossain 100e maksavassa silmätutkimuksessa optikolla. Mitä voi kääydä jos käytän väärän kaarevuisia??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Oon unohtanu katsoa tän viestin kokonaan, anteeks siitä. :( No siis jos et haluu käydä optikolla niin sitten olisi paras vaan kokeilla mikä silmään sopii. Yleensä noi pehmeät peruslinssit sopii suurimmalle osalle silmämalleista. Mitä isompi halkaisija linsseissa on, sitä suurempaa totuttelua ne kaipaa. Mutta perus kaarevuus 8.60mm ja halkaisija 14-14.2mm sopii monelle! :) Harvoin on tullut vastaan sellaisia joille tuo perus 8.6mm kaarevuus pehmeissä ohuissa (ja ilman vahvuuksia) linsseissä on tuottanut harmia. Korkeintaan saattaa tuntua vähän siltä kuin silmät kuivuisivat tai olisi roska silmässä, mutta niihin saa apua silmätipoista yms!

      Poista