sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

XXIII


Nyt on kyllä tullu kompensoitua p***aa elikkä ikävää säätä kirkailla ja piristävillä luomiväreillä!
Voin kyllä sanoa että ei ole ollut kovin kummosta motivaatiota laittaa itseään minkäänlaiseen kuntoon kun on koko ajan huono ilma, päätä särkee ja on kylmä. Toivotaan että tämä elämä säätä myöten tästä vähän piristyy tulevaisuutta kohden!

Pakko myöntää että oli lievästi epämukava olo näin tyttömäisissä meikeissä ja pinkissä huulipunassa (ei ole muuten koskaan tullut käytettyä noin pinkkiä huulipunaa). Tollaiset "sex on the beach" -luomivärit eli neon pinkkiä, oranssia, keltaista ja syvää sinistä. Huulipuna oli ihan random valinta ja voin sanoa että tottumista oli. Haha.Pitäisi käydä tää banana vaihtamassa lyhyempään mut no, ehk tän viikon aikana......


Muuten tässä onkin kehkeytynyt raikkaan vihreä luomivärisetti josta on itseasiassa tullut yksi lempisilmämeikki-tyyleistäni! Ainiin ja olen jälleen alkanut kihartamaan hiuksiani (pidennyksiäni). En muistanutkaan kuinka kivannäköiset hiukseni ovat pehmeillä kiharoilla!Viileä sää on sinänsä oikein hyvä meikin pysyvyyden kannalta ettei kaikki leviä rinnuksille päivän mittaan, mutta tuollainen kylmä sadekeli ei oikein iske minuun. Ei tee kyllä yhtään mieli laittautua kun tietää että 5sec päästä siitä kun olet astunut ulko-ovesta ulos niin kaikki on lässähtäny hiuksia myöten. Tule kesäsää takaisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti