maanantai 30. kesäkuuta 2014

XXIVMiksi musta tuntuu koko ajan että mulla on kauheen tylsä elämä eikä koskaan tapahdu mitään, mut sittenkun pitäisi blogia kirjoittaa niin onkin niin paljon kaikkea tapahtunut että ei tässä tiedä miten tässä olisi. Haha.
Ainiin! Kävin vaihtamassa lyhyemmän ja isomman korun huuleeni! Tykkään tuosta lävistyksestä niiiiiiin paljon.

Why do I always feel like nothing happens in my life but everytime I come and write stuff here I've so much to tell I don't know what to do. Haha. Oh right! I went to Harness and got shorter and bigger piercing. I love my jestrum sooooooo much.Käväsin viime lauantaina Helsinki Pridessa ja oli kyllä todella hauskaa. Menin sinne Stinan kanssa ja tapasin loput ystävistä paikan päällä. Tutustuin myös moniin uusiin kasvoihin ja sehän siinä on aina ihan parasta. Oli kyllä jännää kun ekan kerran elämässä monet ihmiset halusivat ottaa musta kuvia ihankuin näyttäisin jotenkin erikoisen hyvältä vaikka olin ihan oma perunan näköinen itseni :D Oudoin pyyntö oli ehkä se kun minustaa haluttiin ottaa kuva kun tanssin..?, mutta siinähän sekin meni. Kävi myös onni kun oli aivan ihana päivä, aurinko vaan paistoi ja pärjäsin hyvin mekolla (kyllä, minulla oli mekko päällä, outoa).

I also went to Helsinki Pride and I had soooo much fun. Stina came with me and I met my other friends there. I also got to know so many new people, but that's always the best. And first time ever many people wanted to take my pictures, even tho I think I looked like a potato. Weirdest was that one person wanted to take pictures of me dancing..?, well that was that. Day was also very bright, warm and beautiful so I was alright with just a dress, nothing especially warm on (yes, I was wearing a dress, weird).
Värjäsin myös viimeisen kerran punaiset hiukset! En jaksa tätä väriä enään. Sittenkun se kuluu niin aloitan blondaamisen ja kokeilen jotain jota ei ole ennen tullut kokeiltua. Tässä jotain mitä on tullu harkittua:

It was also the last time I dyed my hair with red! I am so bored with this color. After it fades out a bit I'll start bleaching it and try something new. Here are some colors I have been thinking:


Mikähän näistä olis paras?
Which is the best?

Ainiiiiin ja huomenna tää tyttö täyttääkin jo (vasta) 21. Tuntuu siltä ku olisin 25........
And tomorrow it's my birthday; 21 yo. I feel like I'm 25...........

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti