torstai 30. lokakuuta 2014

Indiedays Bloggers Inspiration Day

Photo is from RoseShock IG

Heyyy, kiirettä pitänyt. Paljon töitä ja kerrankin olen poistunut neljän seinän sisältä nähdäkseni ihmisiä. Olen tällainen sosiaalinen, mutta yksinviihtyvä möllöttäjä. Ainakin tiettyyn pisteeseen asti. Hah. Anyways, Ehkä tämän viime postauksesta kuluneen ajan hengessä olisi mainittavana vain oikeastaan kaksi asiaa. Ensiksi: värjäsin hiukset. What a shocker! Haha. Ja toiseksi, kävin ensimmäistä kertaa elämässäni bloggaajille suunnitellussa tapahtumassa IndieDays Bloggers Inspiration Day'ssä. 

Ajattelin omistaa seuraavan postauksen hiuksilleni kun ne ovat välillä tuottaneet ihmetystä kestävyydellään ja värien kirjolla ja tämän postauksen omistan tälle kyseiselle blogitapahtumalle koska uskoisin että hiukseni eivät ole (toivoa saattaa) karkaamassa mihinkään.
Eli siis alusta alkaen, ystäväni Tanja sai kutsun tähän kyseiseen tapahtumaan ja hän ei halunnut lähteä yksin niin menin sitten mukaan. Osakseen "inspiroivien" lahjapussien, ilmaisnäytteiden ja ruoan perässä, mutta tottakai seura oli tärkeintä. Yksin en pystyisi mennä tuollaiseen tapahtumaan missään nimessä, parempi kaksi outolintua kuin yksi, haha. 
Pääsin siis avecin osassa ja pakko myöntää että heti tapahtumaan astuessani koin hetken mielensisäisen jumituksen. Haluan kertoa ihan suoraan oman mielipiteeni tapahtumasta, toivottavasti kukaan ei ota nokkiinsa vaan ennemminkin rakentavana kritiikkinä seuraavan tapahtuman järjestelyä ajatellen.Tosiaan, tila oli yllättävän pieni ja varmasti 40 prosenttia siellä vietetystä ajasta meni ängetessä muiden ihmisten ohi. Ulko-ovesta sisään astuessa oikeastaan ainoa asia mitä sai tapahtumassa työskennelleiltä henkilöiltä kuulla oli että: "Tässä on naulakkolappusi" ja "Mikä juoma saisi olla?", eli siis todella vähän ohjeistusta tai minkäänlaista sosiaalista kanssakäyntiä. 
Tilanne oli enemmänkin sellainen että kaksi väripalettia eksyi blondien hiuksien ja kalliiden kankaiden maailmaan. Alkoholi oli myös erittäin suuressa osassa, koska se nyt oli pääasiassa se millä polttoaineella siellä mentiin, ruokavaihtoehtoja oli harvinaisen vähän mutta drinkkejä niidenkin edestä. Ja voin sanoa että yksi suurista mielipiteisiini vaikuttaneista tekijöistä, jonka jouduin järkytyksessäni kohtaamaan, oli se että ruoka loppui kesken? No drinkit oli ihan hyviä mutta ajatukseni tapahtumaan tullessa ei ollut juoda itseäni känniin, kuunnella paria mitäänsanomatonta esitystä/esitelmää ja katsella vaatteita mallinukkejen päällä. 
Loppupäätelmä tapahtuman ohjelmistosta: Mistään ei saanut mitään irti. Tapahtumassa toisin sanoen ei ollut mitään kauneusbloggaajille. Varsinkin itse kun en ole missään kovin mahtavissa masseissa ostellakseni kalliita merkkivaatteita (merkeistä en tuntenut oikeastaan yhtäkään) ja blogini iso idea on se että ei tarvitse olla rikas ja tuhlata näyttääkseen sellaiselta kuin haluaa.

Ihan tälläinen tiivistetty totuus on se, että ihan hauskaa siellä oli, mutta vain seuran takia. Koin tapahtuman enemmänkin sillain että olisin ollut hengaamassa Tanjan kanssa ihan niinkuin vapaa-ajalla paitsi nyt olimme jossain eri paikassa kuin ostoskeskuksessa tai kotona. 
Kokemus tämä oli kuitenkin ja kaikki kokemukset ovat hyviä jos niistä pystyy ottamaan edes jotain irti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti