keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Natural eyesEn ole koskaan ollut suuri fani omalle luonnolliselle silmien värilleni. Tuskin kovin monikaan on, yleensä aina halutaan sitä mitä ei ole. Olen kyllä tavannut myös jokusen ihmisen joka on erittäin tyytyväinen omiin silmiinsä ja se on mahtavaa. 
Henkilökohtaisesti koen että siniset, harmaat, vihreät silmät (tai pahinta niiden kaikkien sekoitus) jää kovin lattean näköiseksi. Vähän niinkuin silmät katoaisivat kasvoihin. Tämän kyseisen värisiin silmiin ei oikein uskalla kokeilla erilaisia värejä tai eyelinereita, koska ei ole varma pystyykö oma silmienväri "kantamaan" silmämeikin tuoman painon. 

He jotka ovat minua tai kuviani nähneet ovat varmasti saaneet jo hyvän käsityksen omasta meikkaus skaalastani: laidasta laitaan.
Olen kokenut että ruskeat silmät ottavat parhaiten vastaan kaiken mitä ikinä haluankaan kokeilla, tummanruskeat varsinkin. Niihin on helppo luoda kontrastia toisin kuin vaaleampiin silmiin. Tietenkään tämäkään asia ei ole joko tai. On paljon eri sävysiä sinisiä, vihreitä ja harmaita silmiä joita itse voin ajatella kauniina ja sellaisina joihin "vain taivas on rajana".

Päätin kuitenkin tuossa ennen hiusteni värjäystä liilaksi kokeilla ottaa ihan järjestelmäkameralla IG kuvien sijaan jonkinlaista settiä millaisilta silmäni oikeasti näyttävät astetta värikkäämmällä meikillä silmieni oman värin rinnalla.En inhoa sitä miltä värikkäämmätkin meikit näyttävät luomillani, mutta kyllä ruskeat piilolinssit (ruskeat silmät) vievät voiton omistani 2-0. 

\o/ Suokaa anteeksi rehottavat kulmakarvani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti