torstai 18. joulukuuta 2014

Dem EyelashesKävin tossa viime maanataina nuuskimassa alekoreja ja löysin onneksi sieltä aleripsarin ja kulmakynän. 
Meikkien ostaminen on kyllä aina sellane hetki että sitä viivyttää viimeiseen asti, koska tietää että vaikka ostaisi vain kaksi tuotetta niin hinnaksi voi helposti kilahtaa lähemmäs 30 euroa (tai enemmän). Thanks sweet baby lord että on olemassa aletuotteita.
Tuumin että voisin tämän päivän postauksessa esitellä (eilisten aletuotteiden lisäksi) ripset joita käytän melkeinpä aina. Ne ovat melko hintavat minun kukkarolleni, mutta käytän niitä niin pitkään kuin mahdollista eli viikoista jopa kuukausiin. 

Ripset joita käytän ovat merkiltään Eylure London. 
Ostin myös samanmerkkisen ripsiliimatuubin, koska tähän mennessä olen käyttänyt vain ripsipakettien mukana tulleita ripsiliimoja ja välillä sitä liimaa saa melkein väkisin olla repimässä ripsinauhaan kun siitä pienestä putelista ei paljoksi riitä...Anyway, nämä Dramatic N° 202 ripset ovat (ainakin Suomen tavarakaupoissa myytävistä) kaikista tuuheimmat mitä Eyluren valikoimasta löytyy. Joskus tuntuu ettei nämäkään ole tarpeeksi tuuheat, mutta en halua lyödä yli. Haha.
Nämä ripset ovat käsin tehdyt double layer ripsinauhat ja suunniteltu luultavasti juhlakäyttöön, mutta itse pidän niitä melkein joka arkipäivä (eli silloin kun jaksan niitä käyttää).

Hintaa niillä on se liki 8 euroa, mutta kun pitää niitä hyvässä kunnossa niin ovat kyllä hintansa arvoisia. Ulkonäöllisestikkin hyvin siistit, mutta tuuheat ripset sopivat hyvin kaikille jotka haluavat vähän näyttävyyttä silmiinsä.
2 kommenttia:

  1. Hei mistä ostit nuo ripset? Kiinnostaisi kovasti tietää mistä tuollaisia saa :)

    VastaaPoista