maanantai 22. joulukuuta 2014

Lime and strawberry

Yo people! Päätin laittaa kokeiluun vaihteeksi hieman kevyemmän ja "raikkaamman" tyylin muiden kokoonpanojen rinnalle. Eipä tämäkään tyyli tuntunut omalta, mutta tulipa väsättyä.


Yo people! I decided to pull of lighter and "fresh" looking style for a change. Like the style about weird combinations, this style did neither feel like something I would like to wear.
Jos ihan totta puhutaan niin musta tuntuu että mä oon menettäny mun inspiraatiota luoda mitään tyylejä, mutta välillä se inspis yrittää sieltä kurkkia. Onneksi! Tämä on kuitenkin sellainen asia josta nautin ja jota haluan toteuttaa vapaa-ajallani.
Uskon että kun on ollut taas rankkoja vaiheita yksityiselämässä niin se heijastuu mielialaan ja jaksamisee tehdä mitään ns ylimääräistä.


To tell the truth, I've lost big amount of my inspiration to create any kind of styles, but every now and then inspiration takes a peek. Fortunately! This is indeed that kind of a thing I enjoy doing and expressing on my free time.
I believe that because I've had some rough phases on my personal life, it reflects on state of a mind and will of trying to manage anything what is in a way extra.

Sorry about the messy eyepic!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti