sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Makeup- and hairspam

Aattelin tehdä niinkin hurjaa vaihtelua tänne blogin puolelle että pelkän tekstin sijaan postailen pari kuvaakin!

This post will be only in finnish because there is way too much text for my lazyself to translate.
And excuse quality of the pictures, pretty much each of them is taken with front cam of my tablet... :c 


On toi kevätaurinko hullu juttu täällä Suomessa. Ulkona voi olla vain jääkaapin verran lämpöä eli sellaista plus viittä, mutta kun se aurinko paistaa niin jengi heittää rotsit huoneen nurkkaan ja kulkee (jopa) t-paidoissa. Munkin kotona on jo heitelty nurmikon siemenet ja kissanheinät multaan itämään kunnes tajuttiin poikaystävän kanssa auringon laskettua (ja illan tultua) että ulkona on yöllä jopa miinusta niin eipä ne nurmet siellä mihinkään kasva. 
Huomasin auringon vaikutuksen itsessänikin kun tuli ihan yllättäen mieli tehdä joka päivä erilaisia meikkejä! IG seuraajat ovat tietenkin jo nähneet joitain kuvia näistä. Laittelen kuitenkin jotain extra matskua tänne blogin puolelle ettei tarjonta ole ihan yksipuolista!
 Piilolinssit pääsivät pitkästä aikaa myös kovaan käyttöön kun niiden rinnalle on niin kiva tehdä värikkäitä silmämeikkejä!

Ja niinkuin tulitte varmaan huomanneeksi; aloin vaalentamaan taas hiuksia. Joku näissä shokkiväreissä on että aina ne houkuttelee, mutta niihin myös kyllästyy ihan älyttömän nopeasti. 

Tilasin itselleni erikseen hapetteen ja vaalennusjauheen kun tulee tää ainainen hiustenvärin muuttaminen kalliiksi noilla kauppojen valmiilla pakkauksilla. Eikö joku Loréalinkin värinpoisto maksa lähemmäs 13 euroa paketti? 

Anyway, tilasin oikein ruhtinallisen määrän hapetetta ja jauhetta Dreamhairiltä kun maksoivat Hairstoressa niin paljon (määrällisesti). Tottahan toki hinta Dreamhairillä oli tälläiselle kitupiikille aivan jäätävän suuri, mutta hinta/laatu/määrä suhteella halvin mitä tähän "hätään" löysin. Hapete 1000ml sellaista 13 euron luokkaa ja n. 500g jauhetta 26 euroa.Ostin Colorissimo merkkistä valkoista vaalennusjauhetta (toisena vaihtoehtona sininen, mutta ei hirveän tehokas kun yritän saada sinistä väriä pois) ja 12% eli 40 vol hapetetta, vaikka tiedän että se onkin tarkoitettu tummien hiusten vaalennukseen. Eli tälläisellä joko hiukset lähtee päästä tai sitten ei periaatteella mennään. 

Sanon kuitenkin että te jotka ette ole joko kokeneita hiustenvärjääjiä tai ammattipäteviä, ostakaa ohjeiden mukaisesti tarvikkeita, jos siis ostatte. Hiustuntemus tulee näinä hetkinä tosiaan tarpeen.
3% hapete jo vaaleiden hiusten vaalentavaan sävyttämiseen, 6% pari kolme astetta vaalentavaan värjäykseen, 9% keskiruskeiden (ja jokusen asteen tummempiin) hiuksiin ja 12% todella tummista mustiin hiuksiin


Tunnen omat hiukseni; niiden kunnon, luonteen, kestävyyden, käyttäytymisen ja niiden värjäysreagoinnin aika hyvin (jo n. 10 vuotta itse hiukseni hoitaneena), että pystyin melko rennosti valita noinkin vahvan hapetteen, mutta jos se kostautuu myöhemmin niin voi vain sanoa että tyhmyydestä kärsii koko kroppa!
Seuraavan vaalennuksen vedän lähipäivinä kun kerkesin jo kyllästyä tähän mintun vihreään ja hiukset ovat sen viikon verran saaneet levätä. Kuitenkin, mitä pidempi aika vaalennusten välillä niin sen parempi! 

2 kommenttia:

 1. Pieni toivomus: voisitko tehdä postauksen/videon siitä kuinka loihdit sun upeat kulmakarvat? Tai jos sellainen jo on, voisitko linkittää sen tähän c: terveisin ikuinen kulmakarvaongelmainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensiksi pyydän anteeksi kun minulta on kestänyt vastaaminen näin kauan! En yleensä saa kommentteja niin minulta jäi tämä kokonaan huomaamatta. :(
   Toiseksi, tottakai voin! Minulla on kyllä vanha postaus, mutta olen vähän päivittänyt kulmakarva-rutiiniani joten voin samantien tehdä uuden video- tai kuvapostauksen. 😄

   Poista