sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Indiedays Bloggers Inspiration Day kevät 2015

Moikka! 
Availen nyt meikkikuvien lisäksi vähän tuota eilistä reissua Indiedays Blogges Inspiration Day 2015 - tapahtumaan!

Päätin laittaa sivusiilin koetukselle oikein kunnon ukkospilvihiuspehkolla ja pakko sanoa etten oo pitkään aikaan ollu näin tyytyväinen omiin hiuksiin. 

Homma sai alun siitä kun sain jokunen viikko sitten kutsun osallistua kyseiseen tapahtumaan ja yksin en kuitenkaan halunnut mennä niin pyysin ystävääni Jasminia aveciksi.


Menimme sinne sitten yhdessä heti ovien avauduttua kello 12.00. 
Olin positiivisesti yllättynyt paikasta ja sen sijainnista verattuna viimekertaiseen tilaisuuteen joka oli syksyllä 2014.Tapahtuma järjestettiin tapansa mukaan Helsingissä, mutta tilaksi oli valittu Ravintola Maxine joka sijaitsee Kampin kuudennessa kerroksessa. Näkymät olivat mahtavat, tilaa hyvin ja hyvällä ilmalla oli mukava päästä istumaan ravintolan parveketilaan.


Kokeilin vähän Jasminin aurinkolaseja ja päädyin tulokseen et mä kyllä tarvitsen tällaiset! ☆
Tapahtumassa oli taas juoma- ja ruokatarjoiluja, mutta nyt alkoholin lisäksi sai myös erilaisia kahvijuomia. Minä en kylläkään kokeillut niitä ollenkaan koska en ikävä kyllä juo kahvia. Haha. 

Ruokatarjoilu koostui reippaasti erilaisista coctail-tyyppisistä herkuista ja makupaloista, ikävä kyllä minusta tuntuu ettei vegaaniruokavaliota ollut otettu juuri ollenkaan huomioon ruokavalikoimassa. Tämä voisi toimia hyvänä tippinä järjestäjille seuraavaa tapahtumaa suunnitellessa!

Vähän erilaista sponssauskamaa ja lahjaa Loréalilta, rfsulta,
Pauligilta, Vermanilta, Wondermilta. Sponssorikojuista minua houkutteli eniten hiusvärit, mutta paljon muutakin tuli nähtyä "juhlien pelastajista" uudenlaisiin karvanpoisto/hidastuslaitteisiin. 
Tällä kertaa joukossa oli myös jokunen tvstä tuttu vieras, mutta ei juurikaan järjestettyä toimintaa sponsorikojujen kiertelemisen lisäksi.
Mielestäni tilaisuus oli pääosin oikein onnistunut kun ottaa huomioon tilan ja sponsoreiden lisäksi myös molipuolisemman kutsuvieras "valikoiman". 
Meitä värikkäämmän tyylin edustajia oli näkyvästi enemmän kuin aiemmin, ja se oli minusta oikein positiivista. Pääsin myös kasvotusten tutustumaan paremmin jokuseen bloggaajaan joka on somessa tullut vastaan niinkuin Mangos For Flamingos kirjoittaja Sallamari ja Black Saliva Viivi ja Subliminal Code Sini. Oli muuten mahtava nähdä teitä kaikkia muitakin kenen kanssa tuli vaihdettua jokunen sana!

Kiitos lukemisesta ja kiitos mukavasta tilaisuudesta. ♡ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti