perjantai 10. huhtikuuta 2015

Makeup and... fakeup?

Hola!Mulle on iskenyt ihan hurja meikkausinspis kun ei oo voinut oikein hiuksiin keskittyä (tän blondaus ja hiusvärinvaihto urakan takia) ja aurinko on taas kurkkinu vähän pilvien takaa. Siskoni järkkärikin on päässyt taas koetukselle kun olen napsinyt kymmeniä kuvia eri meikeistäni. Jotenkin on kiva huomata kuinka eri tyyleillä ja väreillä voi luoda ihan erilaisen vaikutelman itsestään. Joka päivä jotain uutta!Taas ikävä se, että instagramiin on vain niin yksinkertaisen helppo postailla kaikkea ilman sen pidempiä selityksiä, mutta kun julkaisen blogiin jotain niin on kiva vähän höpistäkin jotain siinä sivussa vaikka ei olisi oikeastaan mitään sen kummempaa sanottavaa.

Nyt tulee hurja kuvasetti kaikista meikeistäni joita olen viime viikkojen aikana taiteillut, osa on sellaisia jotka olen vain päättänyt tehdä ihan umpimähkään ja toiset taas ns. recreations eli uudelleen luotuja tyylejä jotka joku muu on suunnitellut tai aiemmi jo meikannut. Meikkien mahdolliset (alkuperäiset) luojat löytyvät instagramissa erikseen mainittuna kuvissa!
Se mikä tässä luomiväripaletissa on jännää, on se että käytän sitä oikeasti todella reippaalla kädellä, ja teen paletin ruskeilla aina kulmakarvani, mutta se ei ole vieläkään loppunut. Tämä paletti on ollut minulla siis liki kaksi vuotta, eli en ole ostanut uusia luomivärejä yli kahteen vuoteen!

Tämä paletti sisältää matta- ja kimalteleviä luomivärejä janiitä on 120 kappaletta. Tuote on tilannut nettikaupasta pretty.fi!


Tämä kuva onkin otettu juuri tänään joten joku on sen saattanutkin jo bongata. 

Joskus taas on näitä päiviä jolloin ei tee mieli/jaksa panostaa meikkiin kovinkaa  monen minuutin ajan ja lopputulos on aika kevyt (ainakin minulle, joillekkin tämä saattaa tietenkin olla juhlameikki).Pidän itse aika paljon tästä kuvasta vaikka siinä en olekkaan pahin "meikkijumala". Jotenkin se tasoittaa kun välillä vetää ihan överiksi, joskus tekee kevyen meikin ja toisinaan menee ihan paljaalla naamalla. Pitäähän sen ihonkin saada välillä hengittää, itse kun omistan kaikenlisäksi atooppisen ihon.

2 kommenttia:

 1. Moi! Löysin vasta sun blogin ja innostuin kovasti sun inspiroimana tilaamaan ton samaisen luoniväripaletin! Mitä kaikenlaisia pensseleitä käytät/mitähän kannattaisi alkuun hankkia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onki erittäin hyväksi todettu paletti! Kestänyt mun kovalla käytöllä jo ainakin puolitoista vuotta. :)
   Riippuu tietenkin siitä mikä on meikkauksen tavoitteena, mutta varsinkin nettikaupoissa myydään usein sellaisia 12 osan sarjoja joihin kuuluu kaikki tarpeellinen. :) Kannattaa valita synteettisiä eläimettömiä välineitä.

   Poista