lauantai 30. toukokuuta 2015

Nothing and everything

english speaking readers keep going down...Hei kaikki.
Tiedän ettei minusta ole ollut suurta viihdykettä teille nyt pitkään aikaan.
Ensiksi aikaani kulutti tietenkin pääsykokeisiin luku, jotka on onneksi jo melkein kokonaan hoidettu. Enään Tampereen yliopiston pääsykoe ja sitten vain odottamaan tuloksia.

●●●

Aluksi stressasin ja jännitin pääsykokeita aivan hulluna, mutta nyt en osakseen jaksa.
Syy löytyy tästä:
Minun elämässäni ei ole montaa läheistä henkilöä, kavereita on vain jokunen ja tosiystäviä sitäkin vähemmän. Perheeni on hyvin pienikokoinen ja tietyistä syistä minulla ei ole ollut mahdollisuutta elää sellaita perhe-elämää kuin olisin toivonut.
Jouduin juuri sanomaan lopullisen hyvästi ukilleni, 
yhdelle elämäni tärkeimmistä henkilöistä. 
Hän oli jokseenkin isähahmo. 
En halua kuitenkaan avata yksityiselämääni tämän enempää.

Haluan vain kertoa, että olen nyt voimaton. Minulla on niin kauhea ikävä ukkia että se on melkein sietämätöntä. Aaltoilua kylmätunteisen shokin ja itkuhuutoisen paniikkikohtauksen välillä. 

Jos teitä lukijani ärsyttää nämä tauot joita tuntuu ilmenevän blogissani autuaan, niin sanon anteeksipyyntöni. 
Asiat ovat ikävä kyllä nyt ja aina juuri näin. Minulle käy koko ajan jotain joka estää sen että voisin kirjoittaa kokopäiväisenä harrastuksena.
Te jotka olette edelleen matkassani, kiitän teitä. Se merkitsee minulle paljon. Siksi teenkin jotain niinkin erikoista seuraavan meikkaus- ja piilolinssipostauksen lisäksi, että laitan vihdoin esille kauan odotetun kulmakarvatutoriaalin. Videon sekä pari kuva kollaasia! 
Hetki voi mennä, mutta toivottavasti odotatte innolla!

XOXO

Hello everyone.

I know I haven't been much of a entertainment for you for a very long time.
First time consuming thing has and still is my entrance exams. Luckily they are almost over, just one more to go at university of Tampere, and after that it's just waiting for results.

●●●

At first, I stressed my entrance exams so much, but now I just kinda don't even care.
Here is why:
I don't have many close people in my life, some buddies and just few real close friends.My family is very small and for certain reasons I haven't been able to live a family-life I wanted/want to live.
Just some days ago, I had to say final goodbye to my grandpa,
he was one of the most important people in my whole life.
He was some sort of a father figure to me.
I still don't like to open up too much about my private life, so I'll just end it here.

I just wanted to let you know I feel strenghtless. I miss my grandpa so much it's almost indurable. Like waves between cold-hearted state of shock and crying-yelling in a panic attack-

My readers, if you feel irritated by these breaks I seem to have all the time in my blog, I apologize. Things are the way they are, something always happens that will stop me from writing everyday as a hobby.
You who are still with me on this journey, I thank you. It means so much to me.
Which is actually why I will do something different in one of my next posts after some makeup and contact lense styles. I will finally put up a eyebrow tutorial video and couple pic collages.
It can take a while, but I hope you will be here excited when it happens!


XOXO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti