torstai 20. elokuuta 2015

Annabelle's Wigs: GingerKokeilin eilen rajojani ja tein uutta tyyliä uudella peruukilla Annabelle's Wigsiltä ja uusilla piilolinsseillä GEOlensesiltä siitä huolimatta että jokin ötökkä oli puraissut minua silmään viime viikon mökkireissulla ja silmäni tuntuu nyt niin inhottavalta. Olin myös päättänyt tossa pari päivää sitten kokeilla vetää naamakarvani irti kylmävahaliuskalla, jota ei btw ollut tarkoitettu kasvoille. Tulos oli sen mukainen, huulieni reunoista lähti karvojen lisäksi nahat ja näytän nyt poikaystäväni mielestä jokerilta. Meikkivoiteen yms laittaminen oli tuskaa, mutta tälläistä kohtalaista jälkeä sain kuitenkin aikaiseksi!
Tyylin tekeminen oli kaikesta huolimatta kivaa joten harmitus on suuri kun minulla ei ollut tähän tilanteeseen siskoni järjestelmäkameraa käytössä. Kuvat tuli siis otettua ihan vain tabletin etukameralla.

So I tried my limits yesterday when I did a new style with my new wig from Annabelle's Wigs and with new circle lenses from Geolenses regardless that I got a bug bite in my eye at the end of last week when I was at summer cottage, so my eye feels super discomfortable. I also tried to get my "facial hair" off with a hair removal strip, which btw wasn't supposed to be used on your face. Well the results were like that too. When I ripped my tachios off I kinda ripped my skin from my upper lip. My boyfriend actually said that I look like a joker now. So putting on liquit foundatin etc. felt like hell, I actually got something done!


Tää uus super siisti fleda on nimeltään Ginger ja että se on kaunis. Ginger näyttää ihan luonnolliselta päässä ja on todella sileä. Mä vähän niinku vahingossa tein stereotyyppisen porkkanapää ja siniset silmät - lookin, mut onneks siitä tuli kuitenki aika badass!

This new bomb ass babe is called Ginger and she is a beauty. Ginger looks like a natural hair and feels smooth. I accidentally ended up doing stereotypical look with ginger hair and blue circle lenses, but I'm glad it turned out pretty badass!


Piilarit ovat luonnollisesti GEOcoloured lensesiltä ja ne on väriltään Geo Angel Blue. Paketissa ja kotelossa ne näytti ihan kirkkaan vaalean sinisiltä, mutta silmissä väri muuttui sellaiseksi syväksi muttei tummaksi siniseksi. Nää yllätti mut aika hyvin koska oon aina luullu etten pidä sinisistä silmistä, mut tällaiset piilolinssit muutti kyllä mun mielen!
Otin näitä piilarikuvia myös oman hiuspehkon kanssa ja lisäsin peruukin sitten jälkikäteen.Lenses are naturally from GEOcoloured lenses in a colour Geo Angel Blue. In the box these lenses looked super light blue, but when I put them on it made my eyes deep but not dark blue. I was pretty excited because I thought I didn't like blue eyes but these babes changed my mind!
I took lense photos in my own hair and added the wig afterwards.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti