maanantai 5. lokakuuta 2015

Kirjoitan siis elän.

Hei kaikki pitkästä aikaa!
Hengissä ollaan myös täällä blogin puolella.

Leikkauksesta on nyt tasan kaksi viikkoa ja paraneminen on edistynyt oikein hyvin. Kipuja silloin tällöin, järjetöntä kutinaa ja nipistelyä, mutta kyllä kipulääkkeiden otto on vähentynyt. Joka siis merkitsee minulle paranemista! Haha.
Tämä leikkaus oli kolmas osa pari vuotta sitten (kait) alkanutta leikkausurakkaa jossa korjataan synnynnäisiä kosmeettisia vikoja ja fyysiselle kunnolle haitallisia vaikutteita. Niille jotka eivät ole aiempia postauksia tätä koskien lukeneet niin leikkaus on siis rintojen alueelle suoritettava. 

Vaikka puhunkin avoimesti myös tästä, en silti rupea heittelemään yksityiskohtia, rintakehän sivuprofiileja, leikkauslausuntoja ja nännikuvia koska ne ovat minusta liikaa. Vietin sairaalassa kaksi päivää ja yhden yön. Leikkaus tehtiin tällä kertaa päivällä ja olin (onneksi) taas ensimmäinen jonossa. Kaikki meni muuten täydellisesti paitsi sain jonkin selittämättömän paniikki/ahdistuskohtauksen heräämössä ollessani vielä unen rajamailla. Jokin sätkykohtaus selkokielellä. Se meni kyllä nopeasti ohi, ja uskon että se liittyi ennemminkin näkemiini uniin kuin sairaalan toimenpiteisiin. 
Vähän happea ja kipulääkkeitä niin virkosin kyllä parissa tunnissa silmien avaamisen jälkeen. Taisin kehua oman anestesialääkärini kauniiksi, kymmenenkin kertaa. En muista hyvin miltä hän näytti, mutta oli varmaan kaunis?

Jorville myös pointsit siitä kuinka nopeasti saivat järkättyä minulle täysin vegaanista ruokaa! Ilmoitin asiasta vasta 30min ennen leikkausta enkä useita päiviä tai viikkoja ennen niinkuin yleensä tehdään. Jorvissa oli muutenkin erittäin hyvä palvelu taas ja leikannut lääkärini on aina yhtä ammattitaitoinen!
Kiitos sinne siis!

Toivon että alkaisin pian pääsemään postaamisen rytmiin, mutta paraneminen ja omat henk.koht. jutut vievät oman osansa. Ja se etten omista mitään kameraa jolla ottaa kuvia ottaa päähän. Tuntuu erittäin turhalta tehdä upea meikki ja yrittää ottaa puhelimen tai tabletin etukameralla lähikuvia. Ei mitään järkeä. Huoh.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti