keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Pääkipuja

Hola!

Mistähän mä aloittaisin...

Noh. Oon kärsiny vuosia erikoisista pääkivuista ja niitä on tutkittu vaikka miten. Vuosia tarkoittaa siis oikeasti vuosia. Mulla on tainnu olla joka päivä päänsärkyä nyt 7 vuoden ajan. Joskus se on melkein huomaamatonta, toisinaan taas niin paha että aiheuttaa mm. huimausta, pahoinvointia, aistien tuomaa arkuutta (esim. valo ja hajuarkuus), hiustuppien särkyä ja jopa mahdottomuus liikkua senttiäkään mihinkään suuntaan. No ei siitä sen enempää. 

Kuitenkin, nämä kivut ovat alkaneet vaivata pitkästä aikaa niin paljon että arkielämä on todella hankalaa. Kivut ovat siis lähes sietämättömät. Mitkään normaaliasiat eivät meinaa onnistua, mukaan luettuna some juttujen päivitys. Ne joilla on vastaavista pääkivuista kokemusta tietävät varmasti ettei näytön selaaminen ja seuraaminen ole helpoimpia asioita kipujen alaisena.

Soitan huomenna lääkäriin jos saisin jotain apua, koska siinä ei ole enään mitään järkeä että käytän monta tuntia päivästä maaten pimeässä huoneessa kylmäkalle otsalla ja nappailen kolmiokipulääkkeitä. 

Pahoittelen tekstin sekavuutta, haluan vain saada tämän nopeasti pois alta ja mennä takaisin lepäämään ettei olo pahene entisestään. 
Pidän teidät ajantasalla niin paljon kuin mahdollista! Parhaiten minusta saa kuulla Instagramissa ja/tai twitterissä. :)

XOXO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti